Over ons

Untitled-1
Be Seen bouwt websites met een krachtig en makkelijk te beheren CMS (Content Management Systeem). Wij richten ons voornamelijk op ondernemers die weinig/geen tijd en kennis hebben om een website te maken. Bij het maken van een website komt meer kijken dan alleen techniek. Wij besteden dan ook evenveel aandacht aan uw wensen en overwegingen, om zo tot een makkelijk te onderhouden website te kunnen komen. Wij denken graag met u mee over een goede content en wat u wilt uitdragen.

Be Seen ‘achter de schermen’:
Bas draagt zorg voor de technische ‘achterkant’ van uw website. Hij is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze websites. Bas is onze webdesigner met kennis op het gebied van programmeren van uw CMS (WordPress) op maat. Hij draagt zorg voor alle functionaliteiten en dynamische elementen.

Be Seen ‘voor de schermen’:
Els is verantwoordelijk voor het succesvol laten verlopen van onze website projecten. Zij zorgt voor de communicatie tussen onze klanten en onze webdesigner Bas. Het eerste contact verloopt via haar en zij onderhoudt op een persoonlijke manier het contact met reeds bestaande klanten. Indien gewenst geeft zij onze klanten ook training over het gebruik van WordPress.

Doordat wij een kleine onderneming zijn kunnen wij snel schakelen, behalen wij altijd onze deadlines en kunnen wij u als (startende) ondernemer een scherpe prijs aanbieden.

Wij kunnen u een complete dienstverlening aanbieden, van webdesign tot het online krijgen en beheren van uw website, zodat u geen andere partijen hoeft in te schakelen. Uiteraard kunt u ook voor onze losse producten kiezen. Zodra wij uw website gemaakt hebben kunt u ervoor kiezen om zelf uw website te gaan beheren. Ook kunnen wij uw website actueel houden. Wij helpen en adviseren u graag.
Be Seen: gezien worden op het internet!

Bas Robbers & Els van den Berg.

hoe wordt mijn bedrijf zichtbaar op het internet?

1
Domeinnaam vastleggen.Als u een nieuw bedrijf start helpt Be Seen u graag bij het vastleggen van een domeinnaam, zodat uw website straks vindbaar is op het internet. Probeer de domeinnaam kort te houden en makkelijk uit te spreken voor uw klanten, zodat zij uw website makkelijk kunnen vinden.
2
Webhosting.Websites worden pas toegankelijk op het internet als ze ergens zijn opgeslagen. Be Seen biedt deze webhosting aan zodat uw website online komt te staan.
3
Webdesign.Vormgeving van uw website. Wij maken een gebruiksvriendelijke website die aan uw wensen voldoet. Onder ‘producten’ geven wij een uitgebreide omschrijving van webdesign en de mogelijkheden.