Website Volunteer Centre Camden

  • Volunteer Centre Camden
  • vervangen website

Voor Volunteer Centre Camden in Londen hebben wij een nieuwe website ontworpen.
Volunteer Centre Camden is expert op het gebied van vrijwilligerswerk in Camden, een wijk in Londen. Zij informeren en ondersteunen vrijwilligers en werken samen met andere organisaties om nieuw vrijwilligerswerk te creëren. De website heeft rond de 300 bezoekers per dag.

Volunteer Centre Camden had aangegeven behoefte te hebben aan een nieuwe look voor de website. Ook willen zij een website die ze zelf makkelijker kunnen beheren. Wij hebben een gebruiksvriendelijke website ontworpen, waarbij informatie op de Homepage duidelijk zichtbaar is. Wij hebben hiervoor veel gebruik gemaakt van afbeeldingen en iconen. De afbeeldingen van de sliders en de tekeningen op de website heeft Be Seen speciaal voor Volunteer Centre Camden ontworpen. De wens van de klant was om Social Media in de website te verwerken. Volunteer Centre Camden maakt veel gebruik Facebook en Twitter. Wij hebben een TwitterFeed ingebouwd zodat de laatste Tweets getoond worden onderaan de website. Ook is er een verwijzing gemaakt naar de Facebookpagina van Volunteer Centre Camden.

Klik hier om de website te bekijken.

De oude website:

De oude website

Feedback van de klant:

“Looking for a web design company that delivers on time and on budget?
For our new website we used Be Seen. They worked with us every step of the way and now we have a flexible new website that we can amend in any way imaginable.
And how long did it take from the go ahead to the launch date?
Five weeks! Thanks Be Seen, it’s awesome.”

Sheila Norris
Marketing and Communications Manager at Volunteer Centre Camden.