Onderhoud

Wanneer wij een nieuwe website voor u gemaakt hebben zult u zich waarschijnlijk afvragen ‘Hoe nu verder met het onderhoud?’

Wie zorgt er voor het onderhoud? Besteed ik dit uit of ga ik zelf mijn website onderhouden? Wat moet ik doen om nieuwe informatie op mijn website te zetten? Kan ik zelf pagina’s aan mijn nieuwe website toevoegen? Wij hebben hiervoor drie opties:

Be Seen kan uw website na oplevering actueel houden. Denk hierbij aan het veranderen van de menustructuur, het aanmaken van nieuwe pagina’s of het toevoegen van inhoud en/of nieuwe informatie. U kiest er dan voor om ons als Webmaster in te schakelen. Hierbij voorziet u ons van nieuwe informatie die u graag op uw website wilt hebben. Wij houden uw website up to date, u heeft hier verder geen omkijken meer naar. Omdat dit vaak om (voor ons) kleine handelingen gaat is dit een ideale oplossing als u zelf geen tijd heeft om u te verdiepen in het onderhouden van uw website.

Wilt u na oplevering van uw website liever zelf aanpassingen maken? In dit geval kunnen wij voor u een gepersonaliseerde handleiding maken, speciaal voor uw website geschreven. Hierin staan duidelijk de stappen uitgelegd om bijvoorbeeld nieuwe pagina’s of inhoud toe te voegen.

Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke training, dan kunnen wij voor u een op maat gemaakte Training CMS (WordPress) verzorgen. Wij leggen u op uw werkplek (of elders indien gewenst) uit hoe u uw website zelf kunt aanpassen. Wij leren u hoe u zelf uw website kunt beheren, nieuwe pagina’s aan kunt maken, nieuwe berichten of diensten op uw website kunt zetten, enz.

Vraag ons gerust naar de kosten van deze verschillende opties.