Webdesign

Webdesign tot in detail

Uw bedrijf heeft een website nodig. Of u nu toe bent aan een nieuwe website, of startend ondernemer bent, Be Seen zorgt dat u gezien wordt. Wij vinden het belangrijk dat uw website volledig naar uw wens is. U bepaalt zelf de inhoud en uit hoeveel pagina’s uw website moet bestaan. Uiteraard denken wij graag met u mee over een doordachte navigatie, zodat uw site gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Be Seen levert een site die gemakkelijk door uzelf te onderhouden is en zorgt ervoor dat uw onderneming beter gezien wordt. Uw ideeën zijn belangrijk, maar ook als u geen concrete ideeën heeft voor een website kunnen wij u adviseren.

Het is belangrijk te weten welk doel u met uw website voor ogen heeft. Wilt u klanten werven, mensen informeren of bijvoorbeeld producten verkopen?

Be Seen maakt voor u een professioneel webdesign tot in detail. Wij kunnen websites maken met verschillende inhoud. Denk hierbij aan:

  • Websites voor (startende) ondernemers: een website voor uw bedrijf met vaste pagina’s, waarvan de inhoud veelal hetzelfde blijft (zoals FAQ’s, bedrijfsinformatie, klantenservice). U kunt er ook voor kiezen om een Blog op uw website te plaatsen. Hierdoor zorgt u ervoor dat u telkens weer nieuwe inhoud aan uw website toevoegd (zoals nieuwe projecten of kennis die u graag wilt delen). Ook is er de mogelijkheid om audio, video’s of documenten (zoals krantenartikelen) over uw bedrijf aan de website toe te voegen.
  • E-commerce: een webwinkel om uw producten en diensten direct op uw website te verkopen.
  • Foto gallery of portfolio: zodat u uw werk kunt laten zien, zoals foto’s of ontwerpen.
  • Discussie forums: een forum plaatsen op uw website waar bezoekers berichten kunnen achterlaten of kunnen reageren op berichten van andere bezoekers van uw website.
  • Social media: denk hierbij aan links op uw website naar social media zoals uw Twitter, Facebook of LinkedIn account.
  • Formulieren: wij kunnen online formulieren maken op uw website. Denk hierbij aan offerte- en contactformulieren of routebeschrijvingen voor uw klanten.

Wij denken graag met u mee om tot nieuwe ideeën te komen. Het voordeel van Be Seen is dat wij alle producten in huis hebben, en wij u dus direct kunnen ondersteunen met bijkomende zaken zoals bijvoorbeeld het registreren van uw domeinnaam en de hosting van uw website. Het wordt ons gezamenlijke doel om een website naar tevredenheid af te leveren.